fredag 6 januari 2012

Kebab i pitabröd

Prövade idag ett tips jag fått av en vän. Att göra sin egen kebab. Blev riktigt gott, och var väldigt enkelt att göra. Serverade kebaben i hemgjorda pitabröd och lite sallad och dressing.

För att göra kebaben, hade jag vanlig köttfärs, kryddor av olika slag, lite vitlök, lite tomatpuré, ett par matskedar mjöl och viktigast: grillkrydda. Blandade ihop allt och plattade ut på en oljad plåt, så tunt det gick. In i ugnen i ca 225 grader och tills det fick färg och blev lite krispigt. Mycket gott!

Innan ugnen ser det väl sådär aptitligt ut
Efter ugnen har det krympt
Pitabröd
Slutgiltlig produkt- kebab i pita

2 kommentarer:

Gujan sa...

Hur länge i ugnen ung? Får göra det någon gång! Kramisar!

Lotta sa...

Oj jag vet inte. 20 min kanske, tills det fått färg i blir lite knaprigt! Lycka till! Kram