lördag 31 december 2011

Årets sista pyssel

Ett tag sen jag skrev sist men har tagit julledigt och bara tagit det lugnt. Hoppas att julen varit till belåtenhet för er!

Årets sista dag idag och vad kan väl då passa bättre än att pyssla lite? Jag har ett perfekt tips på gå-bort-present. Säkert många av er ska iväg ikväll för att fira nyår hos nära och kära och en handgjord present att ge bort är väl inte fy skam?


Jag har idag kokat lite kola; i receptet som jag använde skulle man ha i limeskal men någon sådan frukt fanns inte att skåda i mina skåp, utan provade istället att ha i lite lakritspulver. Frågan är om det kommer smaka tillräckligt med lakrits eller om det mest bara smakar kola... ja, det får vi se när den stelnat klart. Tänkte sedan skära upp kolan i bitar och klä i in bakplåtspapper. Men vad ska jag ha kolorna i när jag ger bort dem? Ja, det kan jag säga er att även det har jag pysslat ihop. Jag hade en liten låda hemma som jag helt enkelt klädde in i papper. Perfekt kola-present. Får väl hoppas att det går hem...


Kanske får ta och pyssla nåt kort till också... ja, mitt papperförråd har utökats rejält efter julen då jag fick ett gäng nya fina papper i julklapp. Med andra ord, nästa år ska det pysslas!

Till slut vill jag bara önska ett gott slut på 2011 och ett gott nytt 2012!

2 kommentarer:

Carro sa...

Så fint! & så gott! Vi tackar så hemskt mycket för denna superpresent (& såklart för en riktigt trevlig kväll)!

Gujan sa...

Very nice! Läser ovan att de blev riktigt goda! Kramisar fr ma